Escalop de porc cu ciuperci

de gaby_duceag in Porc, 8 Sep 2010 | 10005 vizualizari

 

Iubesc vasele de tuci. Am mai zis-o? nu-i bai! Sa va intre bine-n cap:))).Asa ca noul vas de tuci l-am testat cu acest escalop.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne porc (muschi)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pasta tomate
  • 200 gr suc rosii
  • cateva ciuperci
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  •  faina
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Incepem cu carnita.

Ar fi trebuit s-o tai felii, dar pentru ca voiam sa se faca repede, am preferat s-o tai cubulete. Am condimentat-o usor cu sare si piper si am dat-o prin faina.

Am incins uleiul, am adaugat carnitza si-am rumenit-o frumos pe toate partile. (Intre timp am curatat spuma formata, bine, bine)

Am stins totul cu 200 gr vin (iar i-am stricat vinu' Cezarului, dar am gustat si io..o..gura..doua..trei :))))- ah, ca buna-i Grasa de Cotnari :d )

Am lasat totul la foc mic.

Intre timp am topit untul, (in alt vas de tuci:)) ) si am calit ciupercile pe care le taiasem felioare (eu am avut cativa hribi..mmmm )

Apoi  ciupercile, pasta de tomate, sucul de rosii, le-am adaugat toate peste carnita. Am acoperit vasul cu un capac si am lasat la fiert pana a fost preparata complet carnita.

La final am pus patrunjel verde, am potrivit gustul de sare si piper, am facut un piure de cartofi, o salata de rosii si-am strigat : LA MASAAAA!!!!

Imi pare rau ca n-ati auzit si voi, nu stiti ce ati pierdut:d.

 Mmmm , ce bun a iesit!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (67)

DIANA B 1

04.10.2010, 13:30

La favorite , GABITULEEEEEEEE !

DIANA B 1

04.10.2010, 13:32

@ela ... ptr asa ceva ai cumparat tuciul ? glumesc , desigur ... imi place tot ce postezi

Bya Ralu 1

24.01.2012, 00:23

super bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute combinate si cu costita